Internasjonal Transport

Internasjonal transport av tunge industrimaskiner krever en kombinasjon av erfaring, kompetanse og en moderne maskinpark. Ask Industrimontasje AS er en totalleverandør innen nasjonal og internasjonal transport, montasje og maskinflytting. Våre kompetente medarbeidere sørger for god sikkerhet og faglig vurdering.


Stor maskinpark med lastebil og semitrailer

Har du mindre eller større industrimaskiner som skal flyttes? Hos oss kan vi stille opp med både lastebilkraner og semitrailere, med god pallplass og lagringskapasitet, som sørger for trygg forvaring av det du ønsker å flytte - uansett om det skal stå kaldt, normaltemperert eller varmt. Ønsker du komplett flyttehjelp? Vi hjelper deg gjerne med en fullverdig flytting, der vi står for demontering av maskiner, internasjonal transport og montering på det nye stedet.


Vi hjelper deg med korrekt papirarbeid

Det er også mye papirarbeid å holde oversikt over når man skal foreta en internasjonal transport av industrimaskiner. Vi er alltid oppdaterte på de gjeldende bestemmelser og restriksjoner og kan derfor være behjelpelige med betalingsdokumenter for remburser, «letter of credit» og andre bankdokumenter.

Ønsker du å vite mer? Ta kontakt så kan vi gi deg et uforpliktende tilbud på internasjonal transport av tunge maskiner.